Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Λήστεψαν το ταχυδρομείο στο Διάσελο



ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ 8.20 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ 4000-5000 ΕΥΡΩ.  



Πηγή: facebook   ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΕNΤΖΙΚΟΥ  Dimos Kafkias 22 Νοεμβρίου 2010



Και μια νεότερη  ενημέρωση
Χρηματικό ποσό 18.000 ευρώ άρπαξαν απ’ τα ΕΛΤΑ Διασέλλου Άρτας δύο άτομα με την απειλή όπλου. Η ληστεία σημειώθηκε σήμερα στις 8.15 το πρωί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας από τους δύο δράστες κρατούσε πιστόλι, το οποίο χρησιμοποίησαν ως απειλή προκειμένου να αποσπάσουν τα χρήματα.
Με τη λαβή του πιστολιού χτύπησαν στο πρόσωπο το διευθυντή του ταχυδρομείου ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο.
Οι δράστες είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και έφτασαν στο σημείο της ληστείας με αυτοκίνητο με το οποίο αναχώρησαν στη συνέχεια και το εγκατέλειψαν στο Φωτεινό.
Εκεί τους περίμενε άλλο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


Dimos Kafkias ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΚΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ.(ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΟΥΝΤΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ....ΗΜΚ...ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ (ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΑΚΟΣ) ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος