Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ο υπουργός της Καλεντίνης

Ένας πατέρας συνάντησε ένα παράγοντα του χωριού και του λέει:
Εσύ είσαι και στο σύλλογο, έχεις κάποια επαφή με τους καθηγητές. Η κόρη μου στο μάθημα των ......................   δεν πάει καθόλου καλά, φοβάμαι μη χάσει την τάξη. Σε παρακαλώ πες στον καθηγητή να την περάσει.
Ο παράγοντας σαν φίλος, συνάντησε τον καθηγητή, ο οποίος του απάντησε:  Χάρες εγώ δεν κάνω, αν δεν μου γράψει καλά θα την απορρίψω!  
Ο πατέρας αφού έμαθε την απάντηση, άρχισε να ψάχνει μήπως βρει κάποιον συγχωριανό με μεγαλύτερη επιρροή στον καθηγητή. Κάποιος του λέει, "στον χωριανό μας τον τάδε"  θα πας. Αυτός θα σε εξυπηρετήσει σίγουρα.
Συνάντησε ο πατέρας τον τάδε και του λέει, έχω ...............  αυτό το σοβαρό πρόβλημα.
Πάμε τώρα αμέσως στο σπίτι, αυτό το προβληματάκι θα λύσω εγώ τώρα, αυτή τη στιγμή,  απάντησε ο τάδε.
Απ το σπίτι του, τηλεφωνεί και λέει:
Καλημέρα κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ, είμαι ο ……..  απ την ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ, έχουμε ένα μικρό προβληματάκι …………..  κύριε Υπουργέ, σε παρακαλώ πολύ, αν η μαθήτρια δεν προαχθεί, ο καθηγητής να μετατεθεί στον Έβρο!!! Επίσης σε παρακαλώ μην το αναθέσετε σε κανένα υπάλληλο και το παραμελήσει. ……….
Α !!! θα ασχοληθείτε προσωπικά εσείς !  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ !!!      

Η μαθήτρια προβιβάστηκε, επειδή προφανώς έγραψε καλά και ο καθηγητής δεν τιμωρήθηκε με μετάθεση.

Ο πατέρας ενημέρωσε για το γεγονός τον πρώτο φίλο και παράγοντα. Ο παράγοντας παμπόνηρος όν, έστησε τα δίχτυα του να μάθει ποιος στην ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ παίζει το ρόλο του Υπουργού.  Δεν πέρασε πολύς καιρός και μέσα από τον κύκλο τους, έμαθε ότι το ρόλο του Υπουργού τον παίζει ένας γείτονας του στελέχους.  Σε άλλες περιπτώσεις άλλαζαν και ρόλους. Ο Υπουργός ήταν το κομματικό στέλεχος και το κομματικό στέλεχος ο Υπουργός.
Το γεγονός αυτό συνέβη πριν μερικές δεκαετίες. Γι αυτό η ιστορία λένε πως γράφεται μετά από 100 χρόνια.

Αυτό θα έλεγα ήταν ένα αστειάκι,  μπροστά σε άλλα, σημαντικότερα, που δεν μαθεύτηκαν ποτέ. 

*** Τα ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, είναι πραγματικά γεγονότα, μερικές φορές δεν αναφέρονται τα ονόματα για ευνόητους λόγους. Δεν έχουμε σκοπό να στιγματίσουμε πρόσωπα, αλλά καταστάσεις.  ***

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί αν ζούσαν στην πρωτεύουσα δεν θα ήταν απλοί ΥΠΟΥΡΓΟΙ, θα γίνονταν ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος