Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κατήγγειλε την απαγωγή της συζύγου αλλά η αστυνομία ανακάλυψε ότι ήταν με τον εραστή της!

Ιταλός κατήγγειλε στην αστυνομία την απαγωγή της συζύγου του, όμως τα νέα δεν τον ευχαρίστησαν καθόλου καθώς οι αρχές ανακάλυψαν ότι η 33χρονη γυναίκα ήταν σε σουίτα ξενοδοχείου με τον εραστή της.  

Ο 40χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του σε ένα club, όταν εκείνη εξαφανίστηκε. Η αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως ενώ η φωτογραφία της «εξαφανισμένης», μοιράστηκε σε οδηγούς ταξί ώστε να μπορέσουν να την εντοπίσουν.
Ένας από τους αυτοκινητιστές σύντομα ειδοποίησε τους καραμπινιέρι ότι μετέφερε την εν λόγω κυρία σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Μάλιστα συνοδευόταν από έναν εμφανίσιμο κύριο. Όταν ο σύζυγος με τους αστυνομικούς έφθασαν στο ξενοδοχείο βρήκαν την 33χρονη στο… κρεβάτι μαζί με έναν άλλο άνδρα. Την αγωνία για τον απατημένο σύζυγο διαδέχθηκε η οργή, αλλά τις προθέσεις του πριν γίνουν πράξη εναντίον της, σταμάτησαν οι αστυνομικοί .
Πηγή  http://astrofegia.blogspot.com/2010/11/blog-post_5304.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος