Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Νέα από το Δημαρχείο

Χθες το απόγευμα 12-1-2011, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη.
Ασχολήθηκε κυρίως με οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα.
Συζήτησαν επίσης για την ανάγκη πρόσληψης οδηγών και χειριστών στα απορριμματοφόρα και τα υπόλοιπα μηχανήματα.
Ο Δήμος έχει μηχανήματα καθαρισμού των δρόμων, αλλά δεν έχει  χειριστές. Κρίθηκε αναγκαίο ο Δήμος  να συνάψει  δίμηνες συμβάσεις οδηγών και χειριστών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα στους δρόμους από καιρικά φαινόμενα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η περισυλλογή των σκουπιδιών.
Στα δίκτυα ύδρευσης επί του παρόντος, θα παραμείνουν για τη συντήρησή τους, οι ίδιοι συντηρητές που γνωρίζουν καλλίτερα και τις ιδιαιτερότητες των τοπικών δικτύων.   
Σήμερα το πρωί, μιλώντας με τον Αντιδήμαρχο Γενικών καθηκόντων Χρήστο Αποστόλου, έθεσα το πρόβλημα ύδρευσης στην Καλεντίνη. Απάντησε ότι ήδη επισκέφτηκε ο ίδιος τις δεξαμενές, καθαρισμένες είναι, χρήζουν οπωσδήποτε κάποιων επισκευών και χλωρίωσης. Με διαβεβαίωσε ότι η ύδρευση των κατοίκων του Δήμου είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας γι αυτόν.  
Τα σταθερά τηλέφωνα είναι:
Δημάρχου Δημήτρη Γαλλίκα 26813 – 60801   (Καλεντίνη)
Αντιδημάρχου Νικηφόρου Αρκουμάνη 26853 – 60302 (Αστροχώρι)
Αντιδημάρχου Παναγιώτη Καλαμπόκη  26813 – 62405 (Διάσελλο)
Των δυο άλλων αντιδημάρχων δεν καθορίστηκαν ακόμα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος