Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κούρεμα, ξύρισμα ή αποτρίχωση;


Χθες, Τρίτη βράδυ, είδα στην εκπομπή του Λαζόπουλου το ξυρισμένο κεφάλι του Ζουγανέλη και μου ήρθαν στο μυαλό κάποιες σκέψεις, για το Δημόσιο Χρέος.  
Διαδίδεται ευρέως πως θα κουρέψουμε το χρέος, αν και η Κυβέρνηση το διαψεύδει κατηγορηματικά.  Σκέφτηκα κι αν το κουρέψουμε τι θα βγει ;  Θα πουλήσουμε το μαλλί ;  Έτσι κι αλλιώς εμείς σε λίγους μήνες πάλι  γιεγιέδες θα ξαναγίνουμε !  Αν ξυρίσουμε το Χρέος, σαν το κεφάλι του Ζουγανέλη, πρέπει να συνεχίσουμε να το ξυρίζουμε τακτικά, διαφορετικά σε λίγους μήνες πάλι μαλλί θα βγάλει !  Σ ένα δυο - χρόνια και πάλι γιεγιέδες θα καταντήσουμε !   Γιατί ;  Διότι σα χώρα δεν παράγουμε τίποτε. Αντίθετα, εισάγουμε από κατσαβίδια μέχρι αυτοκίνητα, μέχρι γέρνοντα υποβρύχια. Από γάλα μέχρι σούσι !  
Από κρεμμύδια μέχρι μπανάνες, από σιτάρι, πατάτες  μέχρι μήλα.  


Ακόμα κι αν κάνουμε αποτρίχωση (κοινώς πτώχευση) πάλι ο λαός θα την πληρώσει. Οι μικροκαταθέτες θα χάσουν τα λεφτά τους. Οι εργάτες και οι μισθωτοί, θα παίρνουν ημερομίσθιο – μισθό, όσο παίρνει σήμερα ο ανειδίκευτος Ιρακινός !  όλες οι συντάξεις πλην εκείνων των βουλευτών θα γίνουν μικρότερες και από εκείνες του ΟΓΑ. Οι πλούσιοι Έλληνες τα εκατομμύριά τους τα έχουν εξασφαλίσει στο εξωτερικό. Οι εισαγωγές αγαθών θα διακοπούν και ο λαός θα πεινάσει.

Επομένως και με το κούρεμα και με το ξύρισμα και με την αποτρίχωση την έχουμε βάψει.
Κοινώς την «πουτσί….με»  θα έλεγα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος