Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Μίκης Θεοδωράκης στον Παπαδάκη


Κεραυνούς εξαπέλυσε ο Μίκης Θεοδωράκης στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα»

Νιώθω λίγο χειρότερα από ότι ένιωθα στη Χούντα, είπε ο Μίκης  σήμερα το πρωί  24 Μάη 2011 στις  9 και 3 λεπτά.   
Αυτό το λέω με πλήρη επίγνωση, το λέω εγώ που την περίοδο της χούντας γυρνούσα από φυλακή σε φυλακή, συνέχισε σχολιάζοντας την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας.  

Τη μείωση μισθών, συντάξεων, τη φοροεπιδρομή στους κοινωνικά αδύνατους, το μνημόνιο, την υποθήκευση αρχαιολογικών χώρων, λιμανιών, νησίδων και του υπόγειου πλούτου της χώρας τα χαρακτήρισε ως ένα  «αδιάντροπο ξεπούλημα».
 Με το μνημόνιο ο υπόγειος πλούτος, ακόμα τα πετρέλαια του Ιουνίου, της Κρήτης μπορούν να βγουν στο σφυρί των Δημοπρασιών και δεν αποκλείεται να τα εκμεταλλευτεί  ως πλειοδότης ακόμη και η Τουρκία.

 Με το μνημόνιο μας απαγόρευσαν να δανειστούμε από άλλες χώρες, όπως την Κίνα που έχει τρισεκατομμύρια αποθεματικό και ήταν πρόθυμη να μας δανείσει με πολύ χαμηλό επιτόκιο.   
Χαρακτήρισε το Μνημόνιο ως ένα τσουβάλι με μία μόνο τρύπα, μέσα στο οποίο μας έχουν βάλει και μας την κλείνουν  για να μη μπορούμε να αναπνεύσουμε.

Όλοι οι Έλληνες πατριώτες, Ανεξαρτήτως Ιδεολογιών,  πρέπει να γίνουν μια γροθιά για να απαντήσουν στο σύστημα και στους ξένους.

Ήταν σκοπιμότητα της Κυβέρνησης Παπανδρέου να οδηγηθούμε στο Νομισματικό Ταμείο.
Έχω γράψει στον Πρωθυπουργό ότι η διακυβέρνηση της Χώρας απ αυτόν θα είναι μια μελανή σελίδα της Ιστορίας μας.

Σε όλους όσους  τον κατηγορούν, ότι η παρουσία του στα κανάλια ενέχει κάποια σκοπιμότητα απάντησε:  «Τι να θέλω; είναι δυνατόν στα 86 μου να θέλω τίποτα άλλο; Είμαι πολύ πλήρης».
Προανήγγειλε και τη συγκέντρωση της «Σπίθας» στις 31 Μαΐου στα Προπύλαια.
Αυτά και άλλα πολλά είπε ο περίφημος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.  

24 Μάη 2011 Κώστας Α. Παππάς.   konstantinos.pappas.9@hotmail.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος