Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ποσό φόρο θα πληρώσω; Υπολογίστε το φόρο σας με το πρόγραμμα PC MAGAZINE


 Το PC Magazine σε συνεργασία με την εταιρία SoftLine προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες του μία πλήρη εφαρμογή συμπλήρωσης, επεξεργασίας, υπολογισμού φόρων [Ε1], και εκτύπωσης της δήλωσης μισθωμάτων ακινήτων [Ε2] για κατάθεση στην εφορία.
H Δήλωση Φόρου 2011 είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια το φόρο που θα κληθείτε να πληρώσετε με βάση τα εισοδήματα του 2010.

Μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, σε όλα τα Windows xp, Vista, 7.  Εμένα το κατέβασε ο γιός μου χθες σε τρία λεπτά. (όσο επιδέξιος είμαι στο excel  στις επεξεργασίες video φωτογραφιών κλπ., τόσο αδέξιος είμαι στο   DOWNLOAD).   
Προσοχή:  Οι αποδείξεις που έχετε συγκεντρώσει παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στον υπολογισμό του φόρου.
Παράδειγμα. Εγώ βάσει των οικογενειακών εισοδημάτων έπρεπε να έχω τουλάχιστο αποδείξεις 12.000 ευρώ για να μη πληρώσω πρόσθετο φόρο. Έχω συμπληρώσει αποδείξεις 14.300 ευρώ. Με τις αποδείξεις αυτές το πρόγραμμα μου έβγαλε ότι πρέπει να καταβάλω φόρο 683 ευρώ. Κάνοντας στο πρόγραμμα διάφορες δοκιμές, διαπίστωσα ότι αν είχα αποδείξεις 18.300 ευρώ θα πλήρωνα μόνο 211 ευρώ φόρο. Αν είχα αποδείξεις 20.300 θα είχα επιστροφή φόρου 25 ευρώ. Απλά αν είχα επιπλέον αποδείξεις 6.000 ευρώ θα κέρδιζα φόρο 700 ευρώ.  
4 Μαΐου 2011  Κώστας Α. Παππάς  

Το πρόγραμμα είναι πλήρες και μπορείτε να το κατεβάσετε.


 Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα πατήστε DOWNLOAD




Επίσης το in.gr,  ΜΟΝΟ στα μέλη του δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσουν το πρόγραμμά του.







Υπολογισμός Φόρου εισοδήματος 2012
H PC Magazine δεν έδωσε ακόμη το πρόγραμμα υπολογισμού φόρου 2012. Πιστεύω θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο αρχές του Μάη 2012 με πλήρη αναβάθμιση. 
Επί του παρόντος η εταιρία Logistika.gr  έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της ένα πρόγραμμα για το 2012, αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι.
Μπορείτε να το επισκεφτείτε με  κλικ  εδώ  δοκιμάστε το.
Δεν κατεβαίνει στο υπολογιστή σας, το συμπληρώνετε εκεί πατώντας επόμενο, επόμενο,  επόμενο …….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος