Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Διακόπτουμε λόγω καλοκαιριού


Λόγω καλοκαιριού φεύγω απ την Αθήνα. Θα πιάσω χωριό. Το χωριό μου και το χωριό της γυναίκας μου, μακριά απ την τεχνολογία και το internet.


Εύχομαι σε όλους σας καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι.






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Στις 3 Ιουνίου 2011 εμφανίσαμε  στο  http://anokalentini.blogspot.com το σατιρικό video clip  «Ο Πανουργιάς ρωτά».
Διασκευή    εικόνων:    http://anokalentini.blogspot.com/2011/06/blog-post_05.html    χρησιμοποιώντας και εικόνες από τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Εθνικός μας Ήρωας Γ. Καραϊσκάκης.

Το  video clip αυτό  είναι παραλλαγή του  video «ιππείς της Πύλου,  ο Καραϊσκάκης απαντά» Στοίχοι: Νίκου Καλογερόπουλου. Ερμηνεία: Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ίσως αυτό το βίντεο πείραξε κάποιους «Χαφιέδες Παρακρατικούς» γι αυτό «παρακρατικοί χάκερς»  έκαναν ζημιά στο ιστολόγιο. Έσβησαν κάποια στοιχεία μετρήσεων ώστε το ιστολόγιο να υποβαθμιστεί.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Ενώ από τις 7.5.2011 ως τις 6.6.2011, οι καθημερινοί επισκέπτες κυμαίνονταν από 80 ως 215, από τις 7 Ιουνίου και μετά εμφανίζονται καθημερινά λιγότεροι από 10 επισκέπτες. (όσους είχε και τον Οκτώβριο 2010 όταν πρωτολειτούργησε).
Στην ερώτηση «δωρεάν πρόγραμμα υπολογισμού φόρου 2011»     με 4.550 προβολές της σελίδας σ ένα μήνα,  το Google  την εμφάνιζε συνέχεια ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ πρώτη στην πρώτη σελίδα  «ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ: πρόγραμμα υπολογισμού …….   …..». Κάτι ανάλογο γινόταν και για πολλά ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά θέματα.  Από τις 7 Ιουνίου και μετά οι ιστοσελίδες αυτές εξαφανίστηκαν από την αναζήτηση του Google

Πολλοί από τους επισκέπτες που δεν ήξεραν καν σε ποιο Νομό είναι η ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ στα στατιστικά έβλεπα ότι εκτός από το θέμα που τους αφορούσε  διάβαζαν και κάποιες άλλες σελίδες (ιστορικές, αστείες κλπ.)  της περιοχής μας.
  
Σήμερα το πρωί (11.6.2011) διαπίστωσα το εξής παράλογο:
Επισκέπτες από τις 12 τα μεσάνυχτα ως τις 8.45΄το πρωί   ΜΗΔΕΝ (0).
Σελίδες που διαβάστηκαν  12 ως 1 =10, 1ως 2 =7,   2ως 4 =10, 4 ως 7 = 0, 7ως 8.45΄ = 6,    ΣΥΝΟΛΟ = 33.   Αφού στο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε κανείς επισκέπτης ποιος διάβασε τις 33 σελίδες;;;;;  
OYTE EMENA ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ως επισκέπτη !
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ το τι εμφανίζει ο μετρητής «επισκεπτών» από ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ   Επανερχόμαστε !  
Ετυχώς το πρόβλημα μετά από λίγες μέρες λύθηκε χωρίς δική μας παρέμβαση 


1 σχόλιο:

  1. Καλό καλοκαίρι φίλε Κώστα..Καλά να περάσεις εύχομαι..
    Ο φίλος Σπύρος από Μεγαλόχαρη έγραψε εδώ http://astrohori.5forum.net/t164p15-topic#328
    Ελπίζω η είδηση να είναι έγκυρη μια και ακούστηκε από επίσημα χείλη.
    Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη προσανατολίζεται στη δημιουργία Ασύρματου δικτύου για δωρεάν παροχή δικτύου internet στους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου.
    Επίσης ειπώθηκε πως θα είναι έτοιμο έως τον Αύγουστο.
    Αν και δεν το πιστεύω, εύχομαι να είσαι online και από Καλεντίνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος