Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Βρήκαμε τον πάτο του Βαρελιού και τον στεγανοποιούμε

Πρωθυπουργέ η κατώτερη σύνταξη του ΟΓΑ είναι στα  342 ευρώ. Προτείνω την ανώτερη του Δημοσίου να την ορίσουμε στα 350 ευρώ.
Βαγγέλη, Όχι όχι  είναι πολλά !  345 ευρώ  γράψε !

Έτσι θα μας καταντήσουν Ημερομίσθιο Κινέζου θα μας δίνουν ! 

Έχω μια μεγάλη απορία, πως δέχτηκε ο Βαγγέλης Βενιζέλος το Υπουργείο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ;
Ο κ. Βενιζέλος χωρίς αμφιβολία είναι πανέξυπνος άνθρωπος και αναμφίβολα έχει στόχο να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Είναι βέβαιο ότι σαν Υπουργός Εθνικής Οικονομίας θα συνεχίζει να λαμβάνει αντιλαϊκά μέτρα, επειδή οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι με τη συναίνεση του πρωθυπουργού μας, κατάντησαν την οικονομία μας, ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Μετά το 6μηνο θα γίνει περισσότερο μισητός και απ τον κ. Παπακωνσταντίνου. Ο Ελληνικός λαός και ειδικότερα οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μετά το 6μηνο όχι για αρχηγό κόμματος δεν θα τον θέλουν, αλλά θα απαξιούν και να φτύσουν τον κ. Βενιζέλο.

Ένας φίλος μου είπε:  πιστεύω ο  Βενιζέλος θα πετύχει ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας,   μακάρι να είναι έτσι. Όλοι οι Έλληνες αυτό θέλουμε. 
Προσωπικά  πιστεύω το αντίθετο. Οι πιθανότητες να βγάλει τη χώρα απ το αδιέξοδο είναι λιγότερες από 5%. Πιστεύω ότι μετά από ένα χρόνο θα λέμε:  κάθε πέρυσι ήταν ΠΟΛΥ καλυτέρα, μακάρι να διαψευστώ. 
Χαιρετίζω το ΜΠΑΤΣΟΚ, το κόμμα του εργάτη, του μικρομεσαίου, του υπαλλήλου, του συνταξιούχου.    Ιούλιος  2011 
   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος