Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

O Χριστοφοράκος κατηγορείται για διπλά βιβλία μιζών !


Στο επίσημο βιβλίο μιζών της SEMENS,  όπου είναι καταγεγραμμένα όλα τα ονόματα δωροδοκηθέντων πολιτικών και στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης, αναγράφονται αναλυτικά και τα αντίστοιχα ποσά !
Πρόσφατα η  SEMENS διαπίστωσε ότι τα καταχωρημένα στο βιβλίο χρηματικά ποσά είναι μεγαλύτερα από εκείνα που ο Μιχ. Χριστοφοράκος πλήρωνε στα στελέχη και τους πολιτικούς. Επομένως ο Χριστοφοράκος τηρούσε διπλά βιβλία και από τις μίζες παρακρατούσε ένα ποσοστό χρημάτων.
Σε κάθε μίζα παρακρατούσε τη μίζα του !!!      
Έτσι από μάρτυρας που ήταν αρχικά στη Γερμανική Δικαιοσύνη, καταλήγει ως κατηγορούμενος "υπεξαίρεσης μιζών".

Τις Αποκαλύψεις έκανε ο Σπ. Τρίψας Δ/ντής του περιοδικού  «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» σε βραδινό δελτίο ειδήσεων του Τέρενς Κουίκ. (Contra Chanel).
Αναμένονται πολύ σοβαρές αποκαλύψεις επεσήμανε ο κ. Τρίψας.


Τα στοιχεία του «επισήμου βιβλίου μιζών» γιατί δεν αναζήτησαν οι επιτροπές της ΒΟΥΛΗΣ μέσω της Γερμανικής Δικαιοσύνης ;;;
Τι έρευνες έκαναν, χωρίς την αναζήτηση του Βασικότερου Αποδεικτικού Στοιχείου;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος