Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Άνεργοι με καταθέσεις εκατομμυρίων

Απίστευτες περιπτώσεις φοροκλοπής έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς υπάρχει άτομο που δήλωνε μόλις 4.000 ευρώ εισόδημα την στιγμή που είχε καταθέσεις 18 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό!
Αυτή είναι μία από τις πολλές που περιλαμβάνονται στις δύο λίστες ντροπής του υπουργείου Οικονομικών με τα ονόματα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου και καταθετών σε τράπεζες του εξωτερικού.
Οι λίστες έχουν κατατεθεί στη Βουλή και βρίσκονται κλειδωμένες σε χρηματοκιβώτιο του Τομέα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν "ΤΑ ΝΕΑ", στις εν λόγω λίστες υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις "φορολογούμενων" κατά τα άλλα πολιτών.

Για παράδειγμα, υπάρχει μεγαλοοφειλέτης που χρωστάει στο κράτος 636 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εντοπίζονται 18 άνεργοι που παίρνουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, αλλά έχουν καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού από 1 έως 1,5 εκατομμύρια ευρώ έκαστος!

"Συνολικά 14 μεγαλοοφειλέτες χρωστούν ποσά άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ", προσθέτει το δημοσίευμα, ενώ υπάρχει ακόμα φορολογούμενος που έχει δηλώσει 42.000 ευρώ την στιγμή που διαθέτει καταθέσεις 104 εκατομμυρίων ευρώ και άλλος που έχει δηλώσει 20.000 ευρώ και έχει βγάλει σε ξένες τράπεζες 33 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, οι δύο λίστες έχουν και κοινά ονόματα, κάτι που πρακτικώς σημαίνει ότι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου έχουν καταθέσει τεράστια ποσά στο εξωτερικό.

"Εμπιστευτικά" στη Βουλή οι λίστες

Όσοι βουλευτές προσέρχονται για να ενημερωθούν για τις λίστες, μπορούν μεν να τις διαβάσουν, αλλά όχι να κρατήσουν σημειώσεις ή να λάβουν αντίγραφο των καταστάσεων καθώς είναι προσωρινά απόρρητες, αφού η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει προβάλλει συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις όσον αφορά στην δημοσιοποίηση των στοιχείων.

Έτσι, οι βουλευτές μπορούν να διαβάσουν τις λίστες, αλλά επιτηρούμενοι από υπάλληλο της Βουλής!

πηγή: Κερκυραϊκή αλεπού από news247  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος