Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ταχ. Ταμιευτήριο. Δελτίο τύπου



Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  δίνει δυναμικό «παρών» στην Ήπειρο

Με μία ακόμη ενέργεια, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  επιβεβαιώνει το ρόλο του ως σταθερός υποστηρικτής των τοπικών κοινωνιών και μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας.
Η Τράπεζα έδωσε και πάλι δυναμικό «παρών»  στην κορυφαία αποδημική διοργάνωση των Ηπειρωτών, την κοπή της πίτας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αυτή τη φορά και ως μεγάλος χορηγός.
Τα δίκτυο καταστημάτων του ΤΤ έχει δυναμική παρουσία σε όλη την   Ήπειρο , με πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης. Οι εργαζόμενοι και τα  στελέχη συμμετέχουν πάντα στις τοπικές εκδηλώσεις, που έχουν πολύ μεγάλη πολιτιστική -και όχι μόνο- σημασία για την ευρύτερη περιοχή, ενδυναμώνοντας τους δεσμούς του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την τοπική κοινωνία.
Η εκδήλωση «Η πίτα του Ηπειρώτη 2012» ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ηπείρου και τα 75 χρόνια της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, που εκπροσωπεί επάξια την ηπειρωτική αποδημία στον ελλαδικό χώρο. Στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα ελπίδας, δύναμης, ενότητας και αισιοδοξίας, η εκδήλωση κατάφερε και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να μεταδώσει τις αξίες του ηπειρώτικου και γενικότερα του ελληνικού πολιτισμού, αφού χάρη και στη ζωντανή μετάδοσή της  από την τηλεόραση ΕΡΤ World και το ραδιόφωνο της ΕΡΑ στα Ιωάννινα  έσμιξε όλους τους Ηπειρώτες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος