Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΟΠΥΥ


15-3-2011. Απαντήσεις στα καυτά προβλήματα των ασφαλισμένων έδωσε ο Γερ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ,  Διοικητής του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.  σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.




  









Ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στο κ. Βουδούρη επισήμανε ότι έχει πληθώρα καταγγελιών πως οι γιατροί από τις 10 εκάστου μήνα προφασίζονται πως έχουν συμπληρώσει τις 200 μηνιαίες επισκέψεις και επομένως ο ασφαλισμένος στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. αναγκάζεται να πληρώσει στο συμβεβλημένο γιατρό επίσκεψη 40 και 50 ευρώ για να εξεταστεί αυθημερόν. Ανέφερε επίσης ότι κάποιοι ασθενείς  έχουν κλείσει ραντεβού να εξεταστούν τον Απρίλιο ή και το Μάιο. Η κατάσταση είναι οδυνηρή κατέληξε ο κ. Παπαδάκης.

Ο κ. Βουδούρης είπε πως γνωρίζει το πρόβλημα, το οποίο είναι τεχνητό. Πολλοί γιατροί ισχυρίζονται ότι έχουν συμπληρώσει τις 200 επισκέψεις, χωρίς αυτό να είναι αλήθεια, προκειμένου να εισπράξουν επίσκεψη από το συμβεβλημένο ασθενή.
Έχουμε λάβει μέτρα προς αποφυγή αυτής της παγίδας πρόσθεσε. Με το ηλεκτρονικό σύστημα οι υπηρεσίες του οργανισμού μας,  μπορούν να βλέπουν πόσες επισκέψεις έχει κάνει μέχρι τώρα ο κάθε γιατρός. Μέχρι της 10 του μήνα, μόνο το 1% των γιατρών συμπλήρωσαν τις 200 επισκέψεις.
Όποιος ασφαλισμένος έχει τέτοιες υποψίες, μπορεί να τις καταγγέλλει σε μας. Θα αποπέμψουμε από το σύστημα όσους γιατρούς χρησιμοποιούν τέτοιους μεθόδους.

Σχόλιο:  α) Ο κ. Βουδούρης δεν έδωσε  κανένα τηλέφωνο καταγγελιών.  β) Ο κ. Βουδούρης κανένα δεν μπορεί να ελέγξει και ακόμα περισσότερο κανένα δε μπορεί να αποπέμψει, διότι ο καταγγελλόμενος γιατρός θα ισχυριστεί ότι μέχρι τη μέρα εκείνη,  είχε εξετάσει μόνο 80 ασθενείς, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα είχα κλείσει και 120 ραντεβού !!!  Πιάσ τ  αυγό και κούρευτο θα έλεγα !  

Ο κ. Βουδούρης συνέχισε:
Από την 1η Απριλίου θα κάνουμε κάποιες αλλαγές βελτίωσης στο σύστημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Επίσης θα εντάξουμε άλλες πέντε χιλιάδες γιατρών στο σύστημα.  Στο πρόγραμμά μας είναι οι συμβεβλημένοι γιατροί, από πέντε χιλιάδες τριακόσιοι να φτάσουν τις δεκαπέντε χιλιάδες.

Ελπίζω κ. Βουδούρη αυτά να μην είναι προεκλογικές «φιέστες».
Έχει ακουστεί επίσης ότι το Τ.ΑΥ.Τ.Ε.Κ.Ω και τα ελάχιστα άλλα ανεξάρτητα ταμεία που απέμειναν,  θα ενταχθούν και αυτά στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.  Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Για να βρείτε τους συμβεβλημένους  γιατρούς της περιοχής σας, κάντε κλικ εδώ  

Κώστας Α. Παππάς 15 Μαρτίου 2012.  


Διαβάστε περισσότερα για τον ΕΟΠΥΥ με κλικ στην πιο κάτω εικόνα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος