Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Επανεκκίνηση των έργων στην Ιόνια οδό


Ιόνια οδός.  16 Μαρτίου 2012. 
………    Ο κ. Παπαλέξης, αναφερόμενος στο «σημαντικό» όπως το χαρακτήρισε έργο για την ανάπτυξη της Ηπείρου, την Ιόνια οδό, είπε: «Έχω από πρώτο χέρι ενημέρωση για το έργο αυτό, διότι όπως όλοι γνωρίζουν η Ιόνια οδός περνάει μέσα από το Δήμο Αρταίων και η κατασκευάστρια εταιρεία έχει θέματα ανοιχτά με το Δήμο Αρταίων. Από την Εταιρεία κατασκευής μου είπαν λοιπόν, ότι το Μάρτιο μήνα θα αρχίσει να έρχεται να εγκατασταθεί στην περιοχή και από τον προσεχή Ιούνιο θα αρχίσει να κατασκευάζει και πάλι το έργο. Μιλάμε για το δρόμο από το Κομπότι και προς την Αμφιλοχία και από την Καμπή προς τα Ιωάννινα, που έχει σταματήσει.

Πρόκειται για την εταιρεία ΤΕΡΝΑ που κατασκευάζει το έργο, απ όπου έχω την πληροφόρηση ότι θα αρχίσει πάλι εργασίες και νομίζω ότι αυτό είναι γνωστό, διότι αναμένεται μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων να αναλάβει τις οικονομικές δεσμεύεις και θα ξεκινήσουν πάλι να κατασκευάζονται όχι μόνο αυτό το έργο το οποίο μας ενδιαφέρει αλλά και πολλά άλλα έργα σε όλη την Ελλάδα.

Ολυμπία οδός. Ωστόσο οι κοινοπραξίες δεν συμμερίζονται απολύτως αυτή την αισιοδοξία.  Αν και παραδέχονται ότι εσχάτως υπάρχει μια κινητικότητα στο θέμα αυτό, ότι γίνονται επαφές και συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων του κράτους και των κατασκευαστών, και ότι υπάρχει η προσδοκία πως μέχρι τα τέλη Μαρτίου μπορεί να προκύψει κάποια συμφωνία σε κάμποσα σημεία τριβής, εντούτοις ανησυχούν ότι πριν από τον Σεπτέμβριο δεν θα έχουμε κομβικές ανατροπές και εξελίξεις, που θα οδηγήσουν σε μαζική επανεκκίνηση των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος