Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η σοσιαλίστρια υπάλληλος που έκλεβε τη ΔΕΗ


Ταχυδρομείο Αμπελοκήπων,  «τούχε η κούτρα του να κατεβάζει ψείρες».

Τη δεκαετία του 80 μια νεοδιόριστη υπάλληλος η Λ……… με πολλές περγαμηνές “σοσιαλιστικού ήθους”  μετατέθηκε για λίγους μήνες στους Αμπελοκήπους. Ο διευθυντής την τοποθέτησε στην ταξινόμηση. Αλλά όταν την έχανες  στο χώρο συναλλαγής θυρίδων  -  κοινού την έβρισκες.
Εκεί αμέσως έπιανε κουβέντα και μόλις εντόπιζε πελάτες «συντρόφους» παρομοίου ήθους,  αμέσως τους έκανε ως φίλους της. Τόσο εύκολα έκανε φίλους τους σοσιαλιστές πελάτες,  όπως κάνουμε σήμερα φίλους στο facebook και το twitter.

Σε περίοδο εξόφλησης λογαριασμών της ΔΕΗ, στο χώρο συναλλαγής επικρατούσε το αδιαχώρητο,  για πολλές ημέρες.  Τις μέρες εκείνες η Λ……….  όταν έβλεπε στην ουρά φίλο της, του έκανε νόημα να περάσει πίσω στην ταξινόμηση. Όπως μερικοί  αποκάλυψαν αργότερα τους έλεγε:
-          Καλά τι συντρόφια είμαστε; Επιτρέπεται εσύ «σοσιαλιστικό στέλεχος» να περιμένεις στην ουρά;  Οι ουρές είναι για τους άλλους !  όχι για μας !  Σε παρακαλώ δώσε μου τα χρήματα και το λογαριασμό σου !  εγώ,  θα τον ξοφλήσω ! 
Έπαιρνε τα χρήματα, τα έβαζε σ ένα συρτάρι, έβαζε μια «τζίφα» στο λογαριασμό με μπόλικες σφραγίδες και έλεγε στον πελάτη: Άντε στο καλό σου. Πολλούς χαιρετισμούς σ όλη την οικογένεια.
Το μεσημέρι τα αποκόμματα των λογαριασμών ΔΕΗ τα έριχνε στον σκουπιδοτενεκέ και τα χρήματα στην τσέπη της. Το παραμύθι αυτό συνεχίστηκε για πολλές ημέρες μέχρι που έληξαν οι λογαριασμοί  ΔΕΗ.    Έπειτα πήρε απόσπαση για το γραφείο ενός Υπουργού, διότι το ΠΑΣΟΚ τέτοια μυαλά δεν τα άφηνε να πάνε χαμένα. «Κυρία» με τέτοιο ταλέντο έπρεπε να βρίσκεται σε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,  να δίνει κατευθύνσεις και όχι να ταξινομεί γράμματα !!! 

Σε ένα – ενάμιση μήνα  η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα όλων των εξυπηρετηθέντων φίλων και συντρόφων.  Οι εξαπατηθέντες, ο ένας μετά τον άλλο έτρεχαν στο ταχυδρομείο και έψαχναν την Λ……….  Όταν μάθαιναν ότι δεν υπηρετεί πλέον εκεί,  έκαναν ουρές στο γραφείο του Διευθυντή.
 Ο Διευθυντής αμέσως ενημέρωσε την Κεντρική Υπηρεσία ΕΛ ΤΑ. Ο ΕΛ  ΤΑ  ανέλαβε την ευθύνη για την εξαπάτηση των συντρόφων και με συνοπτικές διαδικασίες απέλυσε την Λ……… 
    
Η ιστορία είναι πραγματική το όνομα Λ……, είναι εικονικό.
“Κάθε ομοιότητα είναι συμπτωματική”.
  ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ,  Μάρτιος 2012 Κώστας Α. Παππάς


Διαβάστε επίσης:  Η υπάλληλος στους Αμπελοκήπους που έκλεψε και τον επιθεωρητή 

H Μαϊμού τραβά το βρακί της Δημοκρατίας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος