Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Συμβεβλημένοι γιατροί ΤΑΥΤΕΚΩ


Λίστα (κατάλογος) όλων των συμβεβλημένων ιατρών TAYTEKΩ.  
Το Ταμείο, ως φορέας κοινωνικής ασφάλισης, Παροχών Ασθένειας, το απαρτίζουν :
α) Τομέας Ασθένειας Προσωπικού ΟΤΕ (ΤΑΠ – ΟΤΕ),
β) Τομέας Ασθένειας προσωπικού ΗΣΑΠ (ΤΑΠ – ΗΣΑΠ),
γ) Τομέας Ασθένειας Προσωπικού ΗΛΠΑΠ (ΤΑΠ – ΗΛΠΑΠ),
δ) Τομέας Ασθένειας Προσωπικού ΔΕΗ (ΤΑΠ – ΔΕΗ),
ε) Τομέας Ασθένειας Προσωπικού ΕΤΒΑ (ΤΑΠ – ΕΤΒΑ),
στ) Τομέας Ασθένειας Προσωπικού ΕΤΕ (ΤΑΠΕΤΕ),
ζ) Τομέας Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως, Γενικής και Αμέρικαν Εξπρές (ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ) και  
η) Τομέας Ασθένειας Προσωπικού Ασφαλιστικής Εταιρείας «Η ΕΘΝΙΚΗ» (ΤΑΠΑΕ ΕΘΝΙΚΗ).

Για ν ανοίξει ο κατάλογος (λίστα) των συμβεβλημένων ιατρών κάντε κλικ εδώ 



Κλείστε ραντεβού με γιατρό Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ηλεκτρονικά

1. Μπορείτε να κλείσετε τα ραντεβού σας ηλεκτρονικά με συμβεβλημένους γιατρούς Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
2. Μπορείτε επίσης να δείτε ποιοι συμβεβλημένοι γιατροί Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχουν αδιάθετα ραντεβού αυτό το μήνα, για  να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικά.


1.  Στην πρώτη περίπτωση κάντε κλικ στο:

2. Στη δεύτερη περίπτωση κάντε κλικ στο:      


Συμπληρώστε την καρτέλα που θα εμφανιστεί  και κλικ στην  «Αναζήτηση»


εμφανίζεται πίνακας γιατρών όπου φαίνονται τα αδιάθετα ραντεβού του τρέχοντος μηνός. 
Έτσι είστε σίγουροι ότι στο γιατρό που θα τηλεφωνήσετε υπάρχουν ραντεβού αδιάθετα για τον τρέχοντα μήνα. (Επειδή οι ιδιαιτέρες  λένε και κάνα ψεματάκι). 

ή επιλέξτε άλλη  μέθοδο:

Με  κλικ στην κατηγορία ένα βέλος θα σας κατεβάσει τον κατάλογο σε μορφή excel στην κάτω αριστερή γωνία του υπολογιστή σας.
Με ένα δεύτερο κλικ στο  excel ανοίγει ο κατάλογος. 


ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:


ΙΑΤΡΟΙ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ **

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΑ
**

ΙΔΡΥΜΑΤΑ - ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ**
 

ΚΛΙΝΙΚΕΣ (ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΧΥ)




Άλλες χρήσιμες πληροφορίες:


 ΤΑΥΤΕΚΩ  (νέο) οι γιατροί όλης της Ελλάδας
doctors

(Πιο εύκολη είναι η αναζήτηση ονόματος του γιατρού. Η πλειοψηφία εξ αυτών είναι από παλαιότερα συμβεβλημένοι.)

Εγκύκλιος ΤΑΥΤΕΚΩ
To TAYTEKΩ από 1-5-2012 εντάχθηκε στον ΕΟΠΥΥ



Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Κατάλογος συμβεβλημένων ιατρών ΕΟΠΥΥ


Για να βρείτε τους γιατρούς της περιοχής σας, που είναι συμβεβλημένοι με το νέο ασφαλιστικό οργανισμό κάντε κλικ εδώ.

 Στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας επιλέξτε Νομό, Πόλη και την ειδικότητα του γιατρού.

Σημαντικό είναι ότι και οι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ έχουν ενταχθεί στο σύστημα να επιλέγουν το δικό τους ιδιώτη ιατρό.  

Από 1-1-2012 Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι του δημοσίου, οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ, οι συνταξιούχοι ΙΚΑ ΕΤΑΜ, οι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ και ΟΓΑ, για ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη μεταφέρονται στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


Διαβάστε 


   






Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Από τα ΕΛΤΑ η πληρωμή των επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας


Προσοχή,
πρέπει να απευθυνθείτε στο Ταχυδρομείο για να ανοίξετε εκεί λογαριασμό, προκειμένου να συνεχίσετε να πληρώνεστε απ τον  ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ




Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Πέθανε ο συντοπίτης καταξιωμένος κινηματογραφιστής Κώστας Γυφτοκώστας



Το ιστολόγιο “ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ” στην οικογένεια του εκλιπόντα εκφράζει τα ειλικρινή  συλλυπητήρια.
Στο συντοπίτη καταξιωμένο καλλιτέχνη οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

''Η Πίτα του Ηπειρώτη''. Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

''Η Πίτα του Ηπειρώτη''. Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Κυριακή 05-02-2012, ώρα 10.00' το πρωί.




Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, η κορυφαία οργάνωση των αποδήμων Ηπειρωτών, με τις 450 και πλέον οργανώσεις που εκπροσωπούν 650.000 και πλέον Ηπειρώτες στο λεκανοπέδιο της Αττικής, διοργανώνει την ετήσια πανηγυρική της εκδήλωση «Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ».
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, στις 10 π.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το μεγαλύτερο ετήσιο αντάμωμα των αποδήμων Ηπειρωτών, η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση της Πανηπειρωτικής.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» είναι αφιερωμένη στις επετείους των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Ηπείρου και τα 75 χρόνια της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στους διαχρονικούς αγώνες των Ηπειρωτών και το επίκαιρο περιεχόμενό τους.
Με τη συμμετοχή εβδομήντα  και πλέον χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την χώρα με δύο χιλιάδες και πλέον χορευτές, με μια πληθώρα κορυφαίων δεξιοτεχνών της ηπειρώτικης μουσικής παράδοσης καθώς και πολυφωνικών και χορωδιακών σχημάτων,  η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» αποτελεί μια τρίωρη γιορτή που αναδεικνύει την πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση της Ηπείρου.
Ξεχωριστή η συμμετοχή στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων που θα πλημμυρίσει το Σ.Ε.Φ. με κρητικούς χορούς και τραγούδια, αναδεικνύοντας τους ακατάλυτους δεσμούς που ενώνουν την Κρήτη με την Ήπειρο.
Τραγούδια για την αγάπη και την ξενιτιά, την Ιστορία και τον ίδιο τον τόπο, διανθισμένα με ποίηση Ηπειρωτών ποιητών και στίχους από την απαράμιλλη Ηπειρώτικη λαϊκή ποίηση, προβολή οπτικοακουτικών υλικών ορίζουν τη δομή μιας πραγματικά πρωτότυπης πολιτιστικής εκδήλωσης.
«Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» φέτος, με τρόπο νέο και εμπνευσμένο, φιλοδοξεί να σταθεί αντάξια στη σημασία μιας τέτοιας Πανηπειρωτικής σύναξης σε τέτοιους, δύσκολους καιρούς. Τώρα που, περισσότερο από άλλοτε, το ίδιο το Ηπειρώτικο αντάμωμα έχει ξεχωριστή σημασία. Τώρα που χρειάζεται να ανακαλύψουμε ξανά την αξία της συλλογικής έκφρασης και δημιουργίας. Κι είναι για αυτό που φέτος η συμμετοχή των συμπατριωτών μας και των φίλων της Ηπείρου θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.


Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Το μυστήριο της Τουνγκούσκα


Ουράνιο σώμα κατέπεσε σε δάσος καταστρέφοντας ακαριαία μία έκταση μεγαλύτερη των 2.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Έκταση μεγαλύτερη και από εκείνη του νομού Άρτας.
Ο νομός Άρτας έχει έκταση 1.612 τ. χλμ.  

Τι συνέβη το πρωινό της 27ης Ιουνίου του 1908 στην Τουνγκούσκα της Σιβηρίας

Η Έκρηξη της Τουνγκούσκα ή «Συμβάν της Τουνγκούσκα» ήταν μια πολύ μεγάλη φυσικής προελεύσεως έκρηξη που συνέβη πάνω από μία ακατοίκητη περιοχή κοντά στον ποταμό Τουνγκούσκα, παραπόταμο του ποταμού Γενισέι της Σιβηρίας, στο σημερινό Κράι του Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, στις 7:14 π.μ. περίπου τοπική ώρα (3:14  θερινή ώρα Ελλάδας), στις 30 Ιουνίου 1908 (17 Ιουνίου με το παλαιό - Ιουλιανό - ημερολόγιο, που ήταν τότε ακόμα σε χρήση στη Ρωσία και στην Ελλάδα).

Οι γεωγραφικές συντεταγμένες του υποκέντρου της εκρήξεως είναι κατά προσέγγιση πλάτος 60°53΄09΄΄ βόρειο και μήκος 101°53΄40΄΄ ανατολικό.

 Η πιθανότερη αιτία για την έκρηξη ήταν η εκρηκτική διάλυση στη γήινη ατμόσφαιρα ένος μεγάλου μετεωροειδούς, ή μικρού αστεροειδούς ή και θραύσματος κομήτη, η οποία πρέπει να έλαβε χώρα σε ύψος από 5 ως 10 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης. Υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις για τις διαστάσεις του ουράνιου αυτού σώματος, γενικά πάντως συμφωνούν ότι είχε διαστάσεις μερικών δεκάδων μέτρων. Πηγή:   BIKIΠΑΙΔΕΙΑ   



 Η έκρηξη της Τουνγκούσκα είναι ένα μεγάλο μυστήριο το οποίο εδώ και εκατό χρόνια περίπου, είναι άλυτο. Εκτός από την επικρατούσα επιστημονική θεωρία που μιλάει για την έκρηξη κάποιου μετεωρίτη σε συγκεκριμένο ύψος στην ατμόσφαιρα, διάφοροι ερευνητές και συνονωμοσιολόγοι έχουν προτείνει μια σειρά από εξωτικές ερμηνείες και θεωρίες στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν το μυστήριο και την καταστροφή της Τουνγκούσκα. Pyles.tv.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των κατοίκων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά παρακολουθούσαν ένα κυκλικό αντικείμενο στον ουρανό που έλαμπε με λευκό φως και είχε ουρά. Ενώ διέσχιζε τον ουρανό για περίπου 15’, ξαφνικά μετατράπηκε σε πύρινη σφαίρα που κατέπεσε σε δάσος καταστρέφοντας ακαριαία μία έκταση μεγαλύτερη των 2.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ η φωτιά που ξέσπασε διήρκεσε για εβδομάδες καίγοντας άλλα 10.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Πολλά γεωδυναμικά ινστιτούτα σε ολόκληρο τον κόσμο και την περιοχή, κατέγραψαν ισχυρές σεισμικές δονήσεις και το Αστεροσκοπείο του Ινσγκούσκ παρατήρησε μια διαταραχή στο μαγνητικό πεδίο της Γης.

Η έκρηξη ήτανε πολύ ισχυρή, περίπου 20 μεγατόνους ΤΝΤ, δηλαδή 2.000 φορές μεγαλύτερη από τις εκρήξεις που έγιναν στη τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι μετά τη ρίψη των πυρηνικών βομβών. Μάλιστα, μετά από σύγκριση των αεροφωτογραφιών της Τουνγκούσκα με της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, οι ομοιότητες που παρουσιάζουν ως προς την εικόνα και το μέγεθος της καταστροφής είναι εκπληκτικές!

Τι έδειξαν οι πρώτες επιτόπιες έρευνες

Η πρώτη έρευνα στην περιοχή για τη διερεύνηση του φαινομένου έγινε ένα χρόνο μετά την εκδήλωσή του, χωρίς να φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Ακολούθησε δεύτερη οργανωμένη αποστολή μετά από 18 χρόνια, το 1927, από μία ρωσική ομάδα επιστημόνων της οποίας τα μέλη έμειναν έκπληκτα όταν διαπίστωσαν ότι παρά την τεράστια καταστροφή (σκεφτείτε ότι τεράστια δέντρα είχαν κοπεί σε μικρές λουρίδες και είχαν πέσει σχηματίζοντας κυκλικό σχήμα αντίστοιχο των ακτινών ενός τροχού ποδηλάτου), δεν υπήρχε πουθενά κρατήρας από την πρόσκρουση στη Γη!

Ακόμη, βρήκαν κομμάτια από μεταλλικά συντρίμμια τα οποία και συνέλεξαν, ενώ δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το γεγονός ότι κοντά στο σημείο της έκρηξης στα χρόνια που ακολούθησαν μετά το 1908 χιλιάδες άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από μία άγνωστη ασθένεια που τα συμπτώματά της ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν καταγραφεί στην Τουνγκούσκα.
Η τρίτη μεγάλη οργανωμένη αποστολή έγινε το 1947 με εντολή του Στάλιν οπότε και επιβεβαιώθηκε ότι υπήρχαν πολλά ίχνη ραδιενέργειας στην περιοχή. Ακολούθησαν και άλλες αποστολές, οι οποίες επίσης έφεραν σημαντικά στοιχεία στο φως, και που κάθε φορά όμως αντί να ξεδιαλύνουν την κατάσταση, μάλλον τα πράγματα μπερδεύονταν.



Όσοι μίλησαν για «εξωγήινη προέλευση», απολύθηκαν!

Στις 4 Οκτωβρίου 1959, 51 χρόνια μετά την έκρηξη στην Τουνγκούσκα το γεγονός έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς. Εκεί υπήρχαν οι αναφορές Ρώσων επιστημόνων για ίχνη ραδιενέργειας στην περιοχή, καθώς και στοιχεία που δεν μπορούσαν με κανένα τρόπο να αποδώσουν την έκρηξη σε φυσικά αίτια. Το τελικό τους συμπέρασμα ήταν πως το γεγονός οφειλόταν σε μία πυρηνική έκρηξη που είχε προκληθεί από ένα αντικείμενο εξωγήινης προέλευσης.

Σχεδόν αμέσως μετά πολλοί από τους επιστήμονες που συμμετείχαν στην έρευνα έχασαν τις εργασίες τους, και κλήθηκαν από την KGB να συμμετάσχουν σε μία νέα μακροχρόνια έρευνα στη Σιβηρία. Επιπλέον, η σοβιετική εφημερίδα που εκδιδόταν από την Κυβέρνηση άλλαξε τη βασική τους θέση υποστηρίζοντας πως η έκρηξη τελικά δεν οφειλόταν σε ΑΤΙΑ, και απλώς ήταν ένας κομήτης ή ένας αστεροειδής.

Μία από αυτές τις εξωτικές ή συνομωσιολογικές αν θέλετε ερμηνείες κάνει λόγο για την έκρηξη εξωγήινου διαστημόπλοιου. Ο Ρώσος ερευνητής Αλεξάντερ Καζέντζεφ ανέπτυξε τη θεωρία ότι το 1908 στην Τουνγκούσκα έγινε ένα εξωγήινο ατύχημα, ένα είδος εξωγήινου Ρώσικου Ρόζγουελ όπου καταστράφηκε ο «πυρηνικός» αντιδραστήρας ενός εξωγήινου διαστημοπλοίου και προκάλεσε την καταστροφή.

Αυτές οι θεωρίες οι εξωτικές περί εξωγήινου ατυχήματος βασίζονται στο γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα κρατήρας, για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται όντως για μετεωρίτη. Για αυτό κρέμεται ένα μυστήριο γύρω από τη μεγαλύτερη καταστροφική έκρηξη που έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πηγή: http://astrikiprovoli.blogspot.com/2011/11/roswell_23.html


Το  2011, Οι Ρώσοι επιστήμονες, βασίζουν τη νέα θεωρία τους, σε μία νέα ανακάλυψη.

Ρώσοι επιστήμονες, διαψεύδουν τα σενάρια που μιλούσαν για πτώση μετεωρίτη και διατυπώνουν μία νέα θεωρία, που θα εξάψει ακόμα περισσότερο τη φαντασία όσων πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Σύμφωνα με αυτή, πίσω από τη μυστηριώδη έκρηξη του 1908 κρύβεται η προσπάθεια ενός ανώτερου πολιτισμού να σώσει τον πλανήτη Γη από έναν απειλητικό μετεωρίτη.
Σενάριο με δόση Αρμαγεδών.


Όπως αποκάλυψαν στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, εντόπισαν στην περιοχή του Τουνγκούσκα, ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο θεωρούν ότι πρόκειται για τμήμα εξωγήινου διαστημικού αεροσκάφους, το οποίο συνετρίβη το 1908.

Με δεδομένο αυτό το στοιχείο, ένας από τους επιστήμονες, ο Γιούρι Λάβμπιν, προχωρά ακόμα περισσότερο και υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο διαστημικό αεροσκάφος προσπάθησε να βγάλει από την τροχιά του έναν μετεωρίτη βάρους 1 δις τόνων, ο οποίος θα κατέστρεφε όλον τον Πλανήτη.

Στην προσπάθεια τους αυτή, χτύπησαν το μετεωρίτη ρίχνοντας εναντίον του ένα τεράστιου όγκου άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο,σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης.

Το αντικείμενο αυτό, προκάλεσε και την έκρηξη του μετεωρίτη, προτού τα υπολείμματα του προσκρούσουν στη Γη με απίστευτη ταχύτητα.

" Είμαι 100% βέβαιος και μπορώ να κάνω επίσημη ανακοίνωση, ότι κάποιες δυνάμεις ενός ανώτερου πολιτισμού μας έσωσαν " δηλώνει ο Λάβμπιν και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι μέχρι το 2008 το μυστήριο του Τουνγκούσκα θα έχει πλήρως αποσαφηνισθεί.

Οι Ρώσοι επιστήμονες, δεν διευκρινίζουν το τι ακριβώς συνέβει, με την τύχη του εξωγήινου διαστημικού αεροσκάφους, είναι όμως πολύ πιθανό αυτό να παρασύρθηκε από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η έκρηξη του μετεωρίτη και εν συνεχεία να διαλύθηκε. Πηγή: http://astrikiprovoli.blogspot.com/2011/11/1908.html

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Υπόμνημα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος προς τον Υφυπουργό Υποδομών για την προώθηση των έργων στον Δυτικό οδικό άξονα (Ιόνια οδός)



Προς
Τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Ιωάννη Μαγκριώτη
Κοινοποίηση : 1.Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο  
                         2.Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου.

      Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
       Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ως συνισταμένη τετρακοσίων πενήντα πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων Σωματείων, με εξακόσιες πενήντα χιλιάδες (650.000) και πλέον μέλη, εκφράζει με την παρούσα την ανησυχία, την αγωνία και την έντονη διαμαρτυρία όλης της Ηπειρωτικής Αποδημίας σχετικά με την τελμάτωση της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ.
      Παρά το ότι το έργο αυτό έχει εξαγγελθεί από το 2006 με χρονικό ορίζοντα αποπεράτωσης το 2013 δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια  διαπιστώνουμε μια κωλυσιεργία ως προς την αναγγελθείσα από την πλευρά Σας, τροποποίηση των συμβάσεων με τους παραχωρησιούχους με αποτέλεσμα η ιδιαίτερη Πατρίδα μας  να παραμένει συγκοινωνιακά αποκομμένη και να βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση ύφεσης.
     Νομίζουμε πως είναι περιττό να τονίσουμε ότι το έργο αυτό είναι έργο στρατηγικής σημασίας και υπερτοπικού χαρακτήρα, έργο που με την ολοκλήρωσή του, θα μειώσει τις ενδοπεριφερειακές ανισότητες και θα τονώσει τόσο την τοπική όσο και την Εθνική Οικονομία.
      Γι΄ αυτό και αιτούμαστε την ταχύτατη απεμπλοκή του και κατά πάσα περίπτωση την εκτέλεσή του, έστω κατά προτεραιότητα μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, γιατί έτσι θα υλοποιήσει η πολιτεία την υποχρέωση και δέσμευσή της προς την Ήπειρο και τους Ηπειρώτες.

     Επίσης εκ του σύνεγγυς η Συνομοσπονδία μας  παρακολουθεί τα τελευταία δύο χρόνια τις καθ΄ όλα σωστές δημόσιες δηλώσεις Σας για μείωση των διοδίων που είναι και θέση της Συνομοσπονδία μας. 
     Δυστυχώς όμως και προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχει γίνει τίποτα. Και επ΄ αυτού του σοβαρού θέματος που με δεδομένη την οικονομική συγκυρία συνιστά ιδιότυπο οικονομικό αποκλεισμό της ιδιαίτερης πατρίδας μας, αναμένουμε θετική από την πλευρά Σας ανταπόκριση .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                                                      Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Δ. Οικονόμου                                                           Ιπποκράτης Μ. Κατσένης




Ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ


Εκδηλώσεις του
ΣΥΛΛΟΓΟY ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ
ΟΜΗΡΟΥ 26 ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΟΥ
19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΤΗΛ./FAX.: 2105561041 



Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Διακοπή ρεύματος μόνο σε όσους δεν υπέβαλαν αίτηση εξαίρεσης


Διακοπή ηλεκτροδότησης γίνεται μόνο για όσους δεν έχουν υποβάλει αίτηση εξαίρεσης ή ρύθμισης του ειδικού τέλους ακινήτων και έχουν παράλληλα οφειλές προς τη ΔΕΗ, από παλαιότερους λογαριασμούς, διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του, για το θέμα των εντολών διακοπής ρεύματος.

Σε 50.000 υπολογίζεται ο αριθμός των αιτήσεων εξαίρεσης στις εφορίες (χειρόγραφες 28.000)   και στο υπουργείο Οικονομικών (ηλεκτρονικά 22.000).

Στις 22 Δεκεμβρίου είχαμε προτείνει οι έχοντες αναπηρία πάνω από 80% και οι άποροι να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτηση  εξαίρεσης.

Ακόμα και σήμερα επιμένουμε ότι δεν είναι αργά.
 Όσοι θέλετε να στείλετε ηλεκτρονικά τώρα την αίτηση κάντε κλικ  εδώ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, διευκρινίζεται ότι:

1) Ο ρυθμός εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ που συμπεριλαμβάνουν το Ειδικό Τέλος είναι ίδιος με τον συνήθη ρυθμό εξόφλησης των λογαριασμών πριν την επιβολή του τέλους (85%).

2) Η ΔΕΗ δεν δίνει εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης για όσους υπέβαλαν είτε ηλεκτρονικά στην ΓΓΠΣ, είτε στην οικεία ΔΟΥ αίτημα εξαίρεσης, μείωσης ή ρύθμισης της οφειλής τους από το Εδικό Τέλος.

Άρα,  έχει δοθεί εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης  μόνον για υπόχρεους  που δεν έχουν υποβάλει αίτηση εξαίρεσης ή μείωσης ή ρύθμισης και επιπλέον για όσους έχουν σωρευτικές οφειλές προς την ΔΕΗ από παλαιότερους λογαριασμούς.
ΠΗΓΗ:  tanea.gr

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η διορισμένη στο Δημόσιο

Απόσπασμα από την ανάρτηση «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του»
……………..
Μια δεσποινίδα από την επαρχία ονόματι Β…. προσλαμβάνεται ως υπάλληλος ΕΛ - ΤΑ σ ένα ταχυδρομείο των ΑΘΗΝΩΝ. Την πρώτη ημέρα της εργασίας της, ο προϊστάμενος του γραφείου άφησε τη Β… κοντά στον κεντρικό διαχειριστή για ενημέρωση. Η Β… σαστισμένη παρακολουθώντας τους πελάτες να σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές και τις συναδέλφισσες στις θυρίδες συναλλαγής να εργάζονται αγόγγυστα, έχασε κάθε  επαφή με το περιβάλλον.
Κάποια στιγμή ο διαχειριστής λέει:
Β… πάρε 80 δραχμές,  πήγαινε απέναντι (εννοώντας τις απέναντι θυρίδες συναλλαγής) και πάρε μου γραμματόσημα.
Η Β… σηκώθηκε και άρχισε να βασανίζει το μυαλό της. Ποιος άραγε πουλάει τα γραμματόσημα. Ο περιπτεράς σκέφτηκε! Βγήκε λοιπόν έξω από το ταχυδρομείο και κοίταξε δεξιά – αριστερά για περίπτερο. Περίπτερο δεν υπήρχε. Απέναντί της βλέπει ένα «ψιλικατζίδικο». Τυχερή είμαι ξανασκέφτηκε, ο ψιλικατζής έχει γραμματόσημα. Μπαίνει στο κατάστημα και λέει «ένα γραμματόσημο των 80 δραχμών παρακαλώ»!
Δεν έχω γραμματόσημα, απάντησε ο ψιλικατζής, γιατί απέναντι είναι το ταχυδρομείο!

Τότε  συνειδητοποίησε η Β… ότι εκείνη τη μέρα δούλευε σε Ταχυδρομείο. 
………….
Αυτό το γεγονός συνέβη το θρυλικό έτος των «μεγάλων» διορισμών (1983).
Από τότε που το Κράτος πήγε κατά διαό……..

Κώστας Α. Παππάς 27 Μαΐου 2010.



Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Μας οδηγούν βήμα- βήμα στη χρεωκοπία

 Δεν είναι απαραίτητο να έχεις  πανεπιστημιακές γνώσεις για να καταλάβεις ότι οδηγούμαστε προς την χρεωκοπία. Ο μίτος της Αριάδνης σιγά – σιγά ξετυλίγεται. Τα σκληρά σχέδια που πολιτικού και οικονομικού συστήματος αποκαλύπτονται.

Το Μάη 2010 το οικονομικό σύστημα μας έβαλε τα πόδια σε στενά παπούτσια. Οι Τρωϊκανοί μας δάνεισαν 110 δισεκατομμύρια ευρώ. Στην ουσία με τα χρήματα αυτά πληρώσαμε τοκοχρεολύσια και αγοράσαμε τα μολυσμένα Ελληνικά ομόλογα των Γερμανικών και Γαλλικών Τραπεζών.

Μετά από ένα χρόνο (Ιούνιο 2011) αφού οι δανειστές "φόρτωσαν" τα μολυσμένα ομόλογά τους, στις Ελληνικές Τράπεζες και τα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία, ενέτειναν τους εκβιασμούς. Πάρτε κι άλλα μέτρα γιατί δεν σας δίνουμε την 6η δόση.

Στις 27 Οκτωβρίου 2011, αφού μας έβαλαν τα δυο πόδια σ ένα παπούτσι, μας κούρεψαν υποσχόμενοι ότι θα μας δανείσουν άλλα 130 δις με υποθήκη την Εθνική μας ανεξαρτησία, τον επίγειο και υπόγειο Εθνικό μας πλούτο.
Σύντομα το συνολικό (ενυπόθηκο και ακούρευτο) δάνειο των 250 δις σταδιακά θα περιέλθει στους τοκογλύφους Γερμανούς οι οποίοι δανείζονται με μηδενικό ή αρνητικό επιτόκιο. Οι άλλες χώρες θα το μεταβιβάσουν σ αυτούς επειδή το επιτόκιο δανεισμού τους είναι πολύ υψηλό. 
    
Οι τοκογλύφοι δανειστές μας (Γερμανοί) όταν πετύχουν και αυτό το στόχο θα μας πουν:
Τώρα δεν μπορούμε να σας δανείσουμε άλλα ! Τότε η Ελληνική Κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή, μη έχοντας τη δυνατότητα να πληρώσει τοκοχρεολύσια, θα δηλώσει και επίσημα πτώχευση με όλες τις δυσμενέστατες συνέπειες που παλαιότερα αναφέραμε.

Αν δηλώναμε πτώχευση το 2010 το δημόσιο χρέος των 350 δις θα το θεωρούσαμε επαχθές και μονομερώς θα το κουρεύαμε κατά 90% και θα χρωστούσαμε μόνο 35 δις.

Το νέο δημόσιο χρέος είναι ακούρευτο και δεν θα ελαττωθεί καθόλου ακόμη και όταν μετά την πτώχευση επιστρέψουμε στη δραχμή !!!

Τότε οι φίλοι μας Γερμανοί θα έρθουν και βάσει του Βρετανικού Δικαίου θα μας πάρουν τα πετρέλαια  του Αιγαίου,  του Ιονίου, το αέριο της Κρήτης, το Ουράνιο, το χρυσό, τις λίμνες, τα ποτάμια, τα δάση και οτιδήποτε άλλο ανήκει σήμερα στο Κράτος !  Πιθανόν και τις Τράπεζες,  για να εξαγοράσουν επί πινακίω φακής τις υπερχρεωμένες σ αυτές ιδιωτικές επιχειρήσεις.   

Τότε θα καταλάβουμε σαν Έλληνες ότι είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι ! 





Οι πολιτικοί τι έκαναν και τι κάνουν για να μη φτάσουμε στην ΑΒΥΣΟ ;
Μέχρι σήμερα απολύτως τίποτα !
Γιατί;
Επειδή κάποιοι ανήκουν στο σύστημα και  έκριναν ότι αυτό είναι το προσωπικό τους συμφέρον !
Επειδή κάποιοι ήταν αφελείς και πίστεψαν ότι αυτός είναι ο δρόμος Σωτηρίας για την Ελλάδα !
Επειδή κάποιοι βρέθηκαν  ΟΜΗΡΟΙ των σκληρών σχεδίων του πολιτικοοικονομικού συστήματος !          
Τέλος επειδή  κάποιοι μένουν και επιμένουν στη στείρα πολιτική θέση  « να μη μειωθεί ο μισθός του προέδρου της Δημοκρατίας, αντίθετα διεκδικούμε να παίρνουμε όλοι το μισθό του προέδρου τη Δημοκρατίας».


Συναφή θέματα:



Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Οι περίεργοι θάνατοι των Αρχαίων σοφών


 
ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι ένας αετός πέρασε τη φαλάκρα
του ποιητή για βράχο, και άφησε να πέσει πάνω στη φαλάκρα του μια χελώνα (έτσι σκοτώνει τις χελώνες ο αετός και μετά τις τρώει). Ο θρύλος προσθέτει ότι κάποιος χρησμός του είχε προειπεί: "Ουράνιον σε βέλος κατακτενεί". Αυτήν την εκδοχή πολλοί δεν την παραδέχονται.

ΑΙΣΩΠΟΣ: Τον Αίσωπο τον έστειλε ο βασιλιάς Κροίσος για να πάρει κάποιον χρησμό από το Μαντείο των Δελφών. Συκοφαντήθηκε όμως από τους παρευρισκόμενους στο μαντείο, ότι έκλεψε την ασημένια φιάλη του Θεού Απόλλωνα. Έτσι καταδικάστηκε να γκρεμιστεί από τους κατοίκους από την κορυφή του Παρνασσού Υάμπεια, πράγμα που έγινε.

ΑΝΑΚΡΕΩΝ: Κι εδώ ο θρύλος δίνει και παίρνει. Λέγεται, λοιπόν ότι ο Ανακρέων σκοτώθηκε από τον Ίππαρχο στην Αθήνα. Εμείς γνωρίζουμε ότι τον Ίππαρχο τον είχε σκοτώσει πριν από αυτή τη διάδοση ο Αρμόδιος. Άλλος θρύλος για το θάνατο του Ανακρέοντα λέει πως πνίγηκε από μια ρώγα σταφυλιού, αν αυτό δεν είναι σύγχυση με το θάνατο του Σοφοκλή.

ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ: Ο προληπτικός αδερφός του βασιλιά της Σκυθίας Σαύλιος, επειδή νόμιζε ότι θέλει ο αδερφός του να μεταφέρει τη λατρεία των Ελευσινίων της Αθήνας στη Σκυθία, τον σκότωσε με τόξο, κατηγορώντας τον για ασέβεια.

ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ: Φονεύθηκε κατά την άλωση των Συρακουσών από αγροίκο και βάρβαρο στρατιώτη, τον οποίο θέλησε να διώξει από το εργαστήριο του για να μην του διακόψει τις σκέψεις του, λέγοντας το γνωστότατο από τότε: "Μη μου τους κύκλους τάραττε".

ΒΙΑΣ: Βρήκε θάνατο στις επάλξεις του καθήκοντος, αφού μίλησε για πολλή ώρα , αν και υπέργηρος, υπερασπίζοντας κάποιον ενώπιον του δικαστηρίου, έγειρε, μετά το τέλος του λόγου του, το κεφάλι του στην αγκαλιά του εγγονού του και πέθανε.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Καταδικάστηκε με απαίτηση του Αντίπατρου σε θάνατο και κατέφυγε στο ναό του Ποσειδώνα στην Καλαυρία, ήπιε δηλητήριο και πέθανε.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ: Πέθανε ξαφνικά στην Αρεθούσα, πολύ κοντά στην Αμφίπολη, κατασπαραγμένος από άγριους σκύλους του βασιλιά Αρχέλαου του οποίου ήταν φιλοξενούμενος.

ΖΗΝΩΝ: Υποβλήθηκε σε μαρτυρικό θάνατο από άγριο κοπάνισμα μέσα σε μεγάλο γουδί, ύστερα από διαταγή του τυράννου Ελέας Νέαρχου!

ΗΣΙΟΔΟΣ: Πήγε στη Λοκρίδα και έμεινε στο σπίτι κάποιου Μιλήσιου. Εκεί φονεύθηκε από τους γιους του Μιλήσιου, οι οποίοι νόμιζαν ότι ατίμασε την αδερφή τους και το σώμα του το έριξαν στη θάλασσα.

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ: Δολοφονήθηκε, διότι στρατηγεύοντας στην εκστρατεία της Αμφίπολης δεν μπόρεσε να σώσει την πόλη από τους Σπαρτιάτες και το στρατηγό τους Βρασίδα.

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: Αυτοκτόνησε με θάνατο από ασιτία, μετά την ήττα των Αθηναίων στη Χαιρώνα.

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ: (Κορίνθιος) Παρανοϊκή μορφή φιλοσόφου, θέλοντας να εξαφανίσει, σε μεγάλη ηλικία, κάθε ίχνος του, διέταξε δυο έμπιστους σωματοφύλακες να παραφυλάξουν τη νύχτα ένα ορισμένο σημείο και να σκοτώσουν τον πρώτο διαβάτη που θα περνούσε από εκεί και αμέσως να τον θάψουν. Την ίδια εντολή είχε δώσει σε άλλους τέσσερις, να σκοτώσουν σε μικρή απόσταση τους δύο πρώτους, και σε άλλους οκτώ να σκοτώσουν σε μεγαλύτερη απόσταση τους τέσσερις προηγούμενους! Η διαταγή εξετελέσθη και έτσι έμεινε άγνωστος ο τάφος του Περίανδρου, διότι ο διαβάτης που πέρασε από εκεί μεταμφιεσμένο σε χωρικό ήταν ο ίδιος ο Περίανδρος!

ΠΟΛΥΒΙΟΣ: Πέφτοντας από το άλογο του με πολλά τραύματα άφησε την τελευταία του πνοή.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Κάηκε μέσα στο σπίτι του από τη φωτιά που έβαλε ο Κύλων με μια ομάδα επαναστατών.

ΣΑΠΦΩ: Γκρεμίστηκε από ένα βράχο στο ακρωτήριο Λευκάτα (στη Λευκάδα), ύστερα από ερωτική απογοήτευση που δοκίμασε τον ωραίο αλλά ακατάδεχτο ναυτικό Φάωνα.

ΣΟΦΟΚΛΗΣ: Πνίγηκε καταπίνοντας μια ρώγα σταφυλιού.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Καταδικάστηκε από το Αθηναϊκό δικαστήριο σε θάνατο με κώνειο. (Μετά την απόφαση που τον καταδίκαζε να πιει το κώνειο, οι φίλοι του είπαν στον Σωκράτη:

-"Οι Αθηναίοι σε καταδίκασαν σε θάνατο"!

Κι ο Σωκράτης απάντησε:

-"Κι αυτούς τους καταδίκασε η φύση".

Με 281 ψήφους εναντίον 275, δηλαδή με πλειοψηφία 6 μονάχα ψήφων, ο Σωκράτης κηρύχτηκε ένοχος. Οι δικαστές τον ρώτησαν ποια ποινή προτιμούσε να του επιβληθεί και εκείνος ζήτησε με κάποια ειρωνεία, μια τιμητική αμοιβή. Τους απάντησε: "Να σιτίζομαι στο Πρυτανείο".)


ΧΙΛΩΝ: Πέθανε σε πολύ μεγάλη ηλικία στην Πίσα από υπερβολική χαρά, που του δημιουργήθηκε όταν αγκάλιασε το γιο του, που επέστρεψε από την Ολυμπία νικητής στο αγώνισμα της πυγμαχίας.

ΠΗΓΗ: Οι περίεργοι θάνατοι των αρχαίων σοφών μας.. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_2913.html#ixzz1j8UMsvPc

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η ταλαιπωρία των συνταξιούχων


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
                     ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

    Πριοβόλου 7
    47100 Άρτα
Τηλ/FAX: 2681023826

                                                                                                           Άρτα 2/1/2012
                                                                                                          Αριθμ. Πρωτ.: 50


Προς: 1. Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
           2. κ. Πρόεδρο Ο.Π.Α.Δ.
           3. κ. Πρόεδρο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
           4. Ιατρικό Σύλλογο Ν. Άρτας
           5. Φαρμακευτικό Σύλλογο Ν. Άρτας

Κοιν:  1. Π.Ο.Π.Σ.          
           2. Μ.Μ.Ε. Ν. Άρτας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

«Η ταλαιπωρία των συνταξιούχων»
Σα να μην έφτανε η μέχρι τώρα επιβολή τόσων φοροεισπρακτικών μέτρων που άδειασαν το πενιχρό βαλάντιο των Δημ. Υπαλλήλων  και συντ/χων και στέγνωσαν την αγορά, οι κυβερνώντες έβαλαν στόχο να ξεθεμελιώσουν και την πυραμίδα του συστήματος υγείας.
Δεν σκέφτηκαν όμως ότι, όταν κλονίζονται τα θεμέλια (ο λαός), επακολουθεί νομοτελειακά το αποτέλεσμα, να γκρεμιστεί και η κορυφή, στην οποία ίστανται οι ίδιοι. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει κανείς σήμερα την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συν/χοι ως προς τον τομέα της υγείας.
Η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα τα ασφαλιστικά Ταμεία υγείας είναι τουλάχιστον απογοητευτική. Καθημερινά υπάρχουν καταγγελίες από συνάδελφους συν/χους για περιστατικά που ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία. Οι φαρμακοποιοί και οι συμβεβλημένοι γιατροί έχουν καταγγείλει τη σύμβασή τους, επειδή είναι απλήρωτοι από το Δημόσιο, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να έχει γίνει αξεπέραστη και βασανιστική.
Τα δικαιολογητικά είσπραξης ιατρικών εξόδων βρίσκονται αραχνιασμένα στο ράφι για πολλούς μήνες. Αλήθεια, πόσο θα τραβήξει η ταλαιπωρία; Χρήματα μπορούν να βρουν «οι πολιτικοί ταγοί». Να παραβλέψουν το επάρατο πολιτικό κόστος και να εφαρμόσουν αμέσως το νόμο του «πόθεν έσχες».
Να πληρώσουν κάποτε κι αυτοί που μονίμως είναι στο απυρόβλητο της Εφορίας, πολλοί εκ των οποίων έχουν μεταφέρει τα κεφάλαιά τους σε ξένες τράπεζες. Τα δισεκατομμύρια δεν είναι εξαγώγιμο προϊόν, είναι φοροκλεμμένο χρήμα, ιδρώτας και αίμα του ελληνικού λαού!
Ας μην πληρώνουμε μόνο εμείς το μάρμαρο. Δεν αντέχουμε άλλο να αντιμετωπιζόμαστε μονίμως ως τα αιώνια θύματα και τα εύκολα υποζύγια του κρατικού κορβανά.
Παράκληση προς όλους τους υπεύθυνους του Κράτους, τους Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς Συλλόγους: Ας σκεφτούν και ας σεβαστούν τα περήφανα γηρατειά!!!
Δεν έχουμε τι άλλο να δώσουμε. Στεγνώσαμε.



Για το Δ.Σ.


               Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γ. Γραμματέας


           Ναπολέων Μακρής                                                   Ναπολέων Μαργώνης