Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Σε 30 μήνες η διαδρομή Κόρινθος-Πάτρα θα γίνεται σε μία ώρα


25 Απριλίου 2013.
Σε περίπου δυόμισι χρόνια, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2015, αναμένεται να ολοκληρωθούν τα οδικά έργα στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από την Κόρινθο έως και την Πάτρα, όπως ανέφερε ο επικεφαλής μηχανικός της εταιρίας, ενημερώνοντας σήμερα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη.

Μάλιστα, ο επικεφαλής μηχανικός, απαντώντας στην ερώτηση του Αντώνη Σαμαρά για το πότε θα έλθει η ανακούφιση του κόσμου που καθημερινά ταλαιπωρείται στην Πατρών- Κορίνθου και δικαίως -όπως είπε- διαμαρτύρεται, τόνισε ότι θα δίνονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κυκλοφορία, τμήματα του νέου δρόμου.

Σχετικά με τις νέες θέσεις εργασίας, μόνο στα έργα της Πατρών- Κορίνθου εκτιμάται ότι θα φθάσουν τις 3.000, σε σύνολο 25.000 θέσεων και στους τέσσερις μεγάλους οδικούς άξονες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εργοτάξια θα έχουν αναπτυχθεί πλήρως μετά το Πάσχα και η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων σε αυτά θα προέρχεται, κυρίως, από τις γειτονικές περιοχές. Παράλληλα, αναμένεται ότι, κατά την διάρκεια των εργασιών, θα επωφεληθούν πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε περιοχές, κατά μήκος των έργων.


Εκτός από το εργοτάξιο του Ζευγολατιού, οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Νίκος Τσούκαλης επισκέφθηκαν τα εργοτάξια στις περιοχές Μαύρα Λιθάρια και Πλάτανο, όπου ενημερώθηκαν για την κατασκευή των σηράγγων.
Στα δύο αυτά σημεία, καθώς και στις περιοχές Παναγοπούλα και Ακράτα, κατασκευάζονται πέντε σήραγγες, συνολικού μήκους 16 χιλιομέτρων και ήδη έχει ολοκληρωθεί το έργο της διάνοιξης, αφού απομένουν περίπου 200 μέτρα. Στη συνέχεια, θα γίνει η τσιμέντωση των σηράγγων και θα ακολουθήσουν τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα.
Πηγή: http://www.ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος