Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Γιατί συνεχίστηκε το χαράτσι της ΔΕΗ


 Οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ξέρουν ότι  το χαράτσι σήμερα δεν πληρώνεται από τους εύπορους πολίτες αλλά από τους φτωχότερους. Οι ευπορότεροι λένε :  και αυτή την οφειλή γράψτε τη στα παλιά σας τα δευτέρια μαζί με τις άλλες οφειλές μας.  

1. Οι κάτοικοι της υπαίθρου μένουν μακριά από τα γραφεία της ΔΕΗ ή υποκαταστήματα Τραπεζών για να πληρώσουν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στο Ηλεκτρικό ρεύμα. 
Οι κάτοικοι που μένουν μακριά από τις πόλεις,  πληρώνουν το λογαριασμό στους ταχυδρόμους. Οι ταχυδρόμοι δεν έχουν δυνατότητα να εισπράξουν μέρους του ποσού. Το ταχυδρομείο εισπράττει μόνο το συνολικό ποσό.  
2. Οι κάτοικοι της υπαίθρου,  υπερήφανοι υπερήλικες επί το πλείστον,  πληρώνουν το Χαράτσι προτιμώντας να μην αγοράσουν τα φάρμακά τους. Φεύγοντας απ τη ζωή δεν θέλουν να αφήσουν προσωπικά φορολογικά  χρέη στα παιδιά τους.

Αυτά τα ξέρουν οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ και  απαιτούν να εισπραχτούν τα 2 δις ευρώ μέσω της ΔΕΗ, αδιαφορώντας για την ανθρώπινη δυστυχία.

Διερωτώμαι, μέχρι πότε η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση θα ανεχθεί αυτή την καταπίεση;
Αν η κυβέρνηση συνεχίζει να ανέχεται την καταπίεση της Γερμανικής οικονομικής κατοχής   δεν θα την ανεχθεί άλλο ο λαός.
Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να υποστούμε πολλά δεινά. Αλλά οι Έλληνες το ξανάπαν "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ......."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος