Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Υλοιποιείται η ΣΥΜΒΑΣΗ εγκατάστασης ασυρμάτου δικτύου "internet δωρεάν"

Ελπίζω να θυμάστε ότι το Σεπτέμβριο 2011 ανέβασα ανάρτηση με τίτλο «internet σε όλο το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη».  Μετά από 21 μήνες  η υπόσχεση του Δημάρχου κ. Γαλλίκα υλοποιήθηκε. Μόνο που το Συμβούλιο; μπέρδεψε τον «Καλλικράτη» με τον «Καποδίστρια» και ενέκρινε  internet σε όλο τον «πρώην  το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη».  Επομένως οι πρώην Δήμοι «Ηρακλείας» και «Τετραφυλίας» ας περιμένουν στην επόμενη επανεκλογή του Δημάρχου μας.



Στις 31 Δεκεμβρίου 2012 ο Δήμαρχος υπέγραψε σύμβαση με τον κ. Χρήστο Γκανιάτσα, εκπρόσωπο της εταιρίας «ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ ΗΛ. – ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ ΧΡ. Ο.Ε.»   για την  «Εγκατάσταση ασυρμάτου δικτύου Δ. Ε. Γεωργίου Καραϊσκάκη ποσού (με Φ.Π.Α.) 23.927,19 ευρώ».  
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχικός σκοπός ήταν να τοποθετηθεί σ όλες τις πρώην κοινότητες από μια κεραία. Ένας σύμβουλος πρότεινε όλες οι κεραίες να τοποθετηθούν μόνο στην περιοχή του  πρώην δήμου «Γ. Καραϊσκάκη» για την πλήρη κάλυψη κοινοτήτων και συνοικισμών. Επειδή κανένας σύμβουλος δεν αντέδρασε η πρόταση του συμβούλου κατακυρώθηκε & υπογράφηκε. (Προφανώς οι σύμβουλοι κάπου μπέρδεψαν και και τον Εθνικό μας Ήρωα!).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  σήμερα η κεραία Διασέλλου εκπέμπει πολύ καλό σήμα 23 Μbps, το οποίο φτάνει μέχρι την Καλεντίνη.  Όσα σπίτια της Καλεντίνης έχουν οπτική επαφή με την κεραία του Διασέλλου, με ειδικό εξοπλισμό που κοστίζει 60 – 65 ευρώ, δύνανται να πιάσουν ικανοποιητικό σήμα 7 ως 9 Μbps.

Οι υπόλοιποι Καλεντινιώτες ας ψηφίζουν τον κ. Δήμαρχο για να εκλεγεί τις επόμενες και μεθεπόμενες εκλογές για να ολοκληρώσει το έργο και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες (Δ.Ε.) Τετραφυλίας και Ηρακλείας.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς 11 Ιουνίου 2013 kapaka pappas

        

1 σχόλιο:

  1. 27 Ιουνίου 2013
    Από την Καλεντίνη πιάνω την κεραία εκκλησίας του Διασέλλου, αλλά το σήμα είναι πολύ ασθενές. Κάποιες ώρες η σύνδεση διακόπτεται. Κάποιες στιγμές παίζουν κανονικά και τα video του youtube

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος