Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο Θεός να βάλει το χέρι του



Ο θεός να βάλει το χέρι του       http://anokalentini.blogspot.gr/2014/12/blog-post_27.html  



Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 Πτώχευση, επιστροφή στη δραχμή. Τι απαντούν οι αναγνώστες μας Πολλά ερωτήματα και πολλές απαντήσεις δόθηκαν  στα σχόλια του άρθρου μας «Η πρόνοια σώζει ο πανικός σκοτώνει». Επειδή τα θεωρώ πολύ σημαντικά τα αναδημοσιεύω αυτολεξεί.    Διαβάστε τι συνέβη σε χώρες που πτώχευσαν   http://anokalentini.blogspot.gr/2011/05/blog-post_25.html  

Παρατήρηση:  Δυστυχώς σήμερα και σε περίπτωση πτώχευσης το Δημόσιο χρέος δεν μπορεί να κουρευτεί, έχει περάσει από το Ελληνικό στο Αγγλικό δίκαιο.

















2 σχόλια:

  1. 'Όλα τα παραπάνω που έγραψα είναι σχόλια της επικαιρότητας στην αστεία τους μορφή.
    Εκείνο που πράγματι συνιστώ είναι σαν Έλληνες να μείνουμε μονοιασμένοι και μετά το δημοψήφισμα. Διότι, οι Διεθνείς τοκογλύφοι και οι εκπρόσωποί τους Σόιμπλε, Λαγκάρ, Μέρκελ κλπ. είναι αδίστακτοι. Τι κακό έκανε η Γιουγκοσλαβία και έφαγε εκατοντάδες χιλιάδες βόμβες ; Σε τί έφταιξε ο Λυβικός λαός ; Σε τι έφταιξαν οι Ιρακινοί, οι Αιγύπτιοι, οι Σύριοι κλπ. λαοί ; Απολύτως ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! Οι πόλεμοι απ την αρχαιότητα μέχρι σήμερα γίνονται για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. kapaka pappas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το Δεκέμβριο 2015 και μετά σιγά – σιγά ο Αλέξης Τσίπρας θα αρχίσει να αναδεικνύεται ως ο μεγάλος Έλληνας πολιτικός της μεταπολίτευσης.

    Το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα θα πετύχει.
    Απόψε το ΝΑΙ θα επικρατήσει Οριακά.
    Οι δυσκολίες των τελευταίων ημερών θ αρχίσουν να επουλώνονται. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη. Οι δυσκολίες σε όλους τους τομείς θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου (εκλογές Ισπανίας). Όταν το Ποντέμος καταποντιστεί η Ευρωζώνη θα μας στηρίξει οικονομικά.
    Απ το Δεκέμβρη και κυρίως απ τις αρχές του 2016 η Ελλάδα θ ανακάμψει. Ο Ελληνικός λαός θ αρχίσει να αποκτά όνειρα και ελπίδα. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο πιστεύω θα ανακτηθεί η εμπιστοσύνη της Κυβέρνηση και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
    Έτσι ο Αλέξης θ αναδειχτεί ως ο μεγάλος Έλληνας πολιτικός.
    Επειδή οι δυσάρεστες προβλέψεις μου της 27ης Δεκεμβρίου 2014 είχαν πλήρη επιτυχία (διαβάστε της στο σύνδεσμο http://anokalentini.blogspot.gr/2014/12/blog-post_27.html ) ελπίζω και εύχομαι και οι σημερινές ευχάριστες προβλέψεις μου για το καλό όλων μας να επαληθευθούν στο ακέραιο. Ο ΘΕΟΣ σήμερα θα βάλει το χέρι του.
    5 Ιουλίου 2015 Κώστας Α. Παππάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος