Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μείωση κρατήσεων υπέρ του κλάδου ασθένειας


 Προ ημερών άκουσα τον υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο να λέει ότι μέχρι σήμερα οι κρατήσεις των συντάξεων, για τον κλάδο ασθένειας, υπολογίζονταν με λάθος τρόπο. Υπολογιζόταν στο ακαθάριστο μηνιαίο ποσό της σύνταξης και όχι στο καθαρό (πληρωτέο)  ποσό,  με αποτέλεσμα για το κλάδο  ασθένειας να παρακρατούνται ποσά  μεγαλύτερα των προβλεπομένων.

 Υποσχέθηκε ότι σύντομα θα καταθέσει τροπολογία για την αποκατάσταση της αδικίας.  

Εγώ δεν τον πίστεψα, διότι ο υπουργός, όλο αόριστες υποσχέσεις είναι και οι συντάξεις συνεχώς μειώνονται.  Αλλά με έκπληξη είδα αυτό το μήνα,  η σύνταξή μου να είναι αυξημένη !!!   Συγκρίνοντας το εκκαθαριστικό ΣΕΠ. με εκείνο του ΟΚΤ. διαπίστωσα ότι η μηνιαία ασφαλιστική εισφορά ασθένειας μειώθηκε κατά 44,49 ευρώ !!!   Από 140,90  έγινε 96,41 !!!  

Σας θυμίζω ότι για το  παραπάνω λάθος,  το Μάη 2013 κατέθεσα αίτηση διαμαρτυρίας στο υπουργείο εργασίας.  Επειδή δεν μου απάντησαν,  στις 5 ΣΕΠ. 2013 με την ανάρτηση μου,  Στελέχη υπουργείων έγιναν τρωικανότεροι των τρωικανών κάλεσα τους συναδέλφους συνταξιούχους να καταθέσουμε εξώδικο κατά συγκεκριμένης Γενικής Διευθύντριας, που έδωσε στα ταμεία έγγραφη εντολή οι εισφορές να υπολογίζονται στο ακαθάριστο ποσό της σύνταξης.
Προέτρεπα ότι μετά  το εξώδικο, αν δε δικαιωθούμε,  να καταθέσουμε αγωγή προσωπικά στην Γενική Διευθύντρια.  
Παρακολουθώντας τα στατιστικά του blog διαπίστωσα ότι την ανάρτηση πολλοί τη διάβασαν, αλλά ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν να στείλουμε εξώδικο.  Επειδή ούτε εξώδικο οι αδικημένοι  δεν ήταν διατιθέμενοι να  στείλουμε  γι αυτό μόνος μου δεν προχώρησα τις διαδικασίες. 

Ποτέ δεν το περίμενα να με δικαιώσει ο Γιώργος Κατρούγκαλος !!!!!!!!!!!!

Διαβάστε την ανάρτηση     Στελέχη υπουργείων έγιναν τρωικανότεροι των τρωικανών   εκεί θα βρείτε την αίτησή μου και το σχέδιο του εξωδίκου, το έγγραφο της διευθύντριας........  


Κώστας Α. Παππάς  ΣΕΠ. 2016.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος