Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ένα άλλο παράξενο απ τη Ν. Αμερική. Πόνεσε και ξύπνησε την ώρα της …….. νεκροψίας

Το περιστατικό συνέβη στον Carlos Camejo από την Βενεζουέλα.  «Η γυναίκα μου κλήθηκε στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα μου και τελικά με βρήκε να περπατάω στο διάδρομο».
Αυτά ήταν τα λόγια του 33χρονου άντρα, που έζησε μία μοναδική τραυματική εμπειρία. Ο άντρας ήταν τραυματίας σε τροχαίο, στο οποίο είχε μείνει αναίσθητος. Αντί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νεκροτομείο!

Έτσι, λοιπόν, οι ιατροδικαστές άρχισαν την νεκροψία. Του έκαναν μια τομή στο πρόσωπό του και άρχισε να αιμορραγεί. Επειδή ο άνθρωπος ήταν μόνο αναίσθητος και όχι νεκρός, πόνεσε και ξύπνησε!

«Ήμουν αναίσθητος, αλλά συνήλθα εξαιτίας του αφόρητου πόνου», είπε ο Carlos Camejo τρομοκρατημένος!
Η ειρωνεία είναι πως γλίτωσε από θαύμα στο τροχαίο και λίγο έλειψε να τον σκότωναν οι ιατροδικαστές !
Πηγή: http://kerkyraikialepou.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.html   Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011.


Σχόλιο του Κώστα Α. Παππά.  Δυστυχώς συνέβησαν κι άλλα παρόμοια παρατράγουδα. Παλαιότερα διάβασα ότι ένας άλλος τραυματίας «ξύπνησε»  στο νεκροτομείο επειδή κρύωνε. Εκείνος ήταν βαριά τραυματισμένος, έβλεπε σκοτάδι γύρω του και δεν κατάλαβε που βρισκόταν. Όταν ένας νοσοκόμος  άνοιξε η πόρτα του νεκροτομείου του φώναξε «κρυώνω φέρτε μου μια κουβέρτα» !  Ο  νοσοκόμος ξαφνιάστηκε και τρομοκρατημένος πετάχτηκε έξω απ το νεκροτομείο. Ειδοποίησε ένα συνάδελφό του πιο ψύχραιμο, ξαναμπήκαν και περιέθαλψαν τον τραυματία.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος