Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Δημόσιο χρέος

Από το  1824 μέχρι  το 1998  η Ελλάδα είχε τεθεί υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο (παρόμοιο με το σημερινό ΔΝΤ). Κατά τη διάρκεια αυτή η χώρα μας πήρε 10 δάνεια ύψους 920 εκατομμυρίων γαλλικών, από τα οποία τα 270 εκατομμύρια διατέθηκαν για την ανακεφαλαίωση Τραπεζών.
Η συνέχεια μετά τα σατυρικά σκίτσα.    

O κ. Βαρουφάκης παρουσιάζει στο "ΘΕΣΜΟ" απλά και ξεκάθαρα κοστολογημένο πρόγραμμα κατάργησης του ΕΝΦΙΑ



Η εξέλιξη του δημοσίου χρέους από το 1960 ως το 2010. Πηγή: Ε.Ε.
Κάντε κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι δεν είμαστε ο περιούσιος λαός της γης, που δανειζόμαστε αφειδώς, διαγράφουμε τα παλιά μας δάνεια, δανειζόμαστε εκ νέου και “ζωήν χαρισάμενοι”.  Η περίοδος των παχουλών αγελάδων τελείωσε. Σήμερα δεν υπάρχουν πλέον αγελάδες!   Διαβάστε περισσότερα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος