Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Σε 92χρονη ζητούσαν αποδεικτικά στοιχεία να αποδείξει ότι ήταν ενήλικη !!!


Απίστευτο και όμως αληθινό, αυτό που συνέβη σε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Essex της Αγγλίας. Υπάλληλος καταστήματος αρνήθηκε να πουλήσει στην 92χρονη ποτό, επειδή δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν... πάνω από 18 χρόνων.
Η Diane Taylor επισκέφτηκε το κατάστημα, για να αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι για τον γιο της, όταν η πωλήτρια της ζήτησε να επιδείξει δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο. Η κυρία Taylor νόμισε προς στιγμήν ότι η υπάλληλος της έκανε φιλοφρόνηση, αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν αστειευόταν, άνοιξε την τσάντα της και της έδειξε την κάρτα λεωφορείων ακόμα και την κάρτα δωρεάς αίματος. Όμως, τίποτα από αυτά δεν έπιασε τόπο, αφού η πωλήτρια επέμενε να δει απόδειξη της ηλικίας της.
"Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι φαίνομαι λιγότερο από 25 χρόνων, με το ζόρι θα μπορούσε κάποιος να με θεωρήσει 78", είπε απελπισμένη. Ο υπεύθυνος του καταστήματος απολογήθηκε για το περιστατικό, αλλά δήλωσε ότι το προσωπικό δεν μπορεί να πουλήσει αλκοόλ χωρίς κάποιο αποδεικτικό ηλικίας.

 Η κυρία τελικά αγόρασε το ποτό της από άλλο κατάστημα, ενώ δήλωσε πως είναι απόλυτα σύμφωνη με τον έλεγχο των νέων ατόμων, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το παρατράβηξαν!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος